esmaspäev, 19. juuli 2010

SÕBRAKESED III [v ä r s k e d]


SÕBRAKESED III ripuvad Sterling 925 hõbekonksude otsas ja kristall on KRISTALL (Swarovski). Osad SÕBRAKESED on end ehtinud ka paberist lillede, tavaliste platsmassjunnide ja klaaskuulidega või mässinud endale ümber traati ning erinevaid paelu. Maalitud polümeersavist kuulidelt leiab nii minu näpujälgi kui joonistusi. SÕBRAKESTE kaal on rangelt kontrolli all - seetõttu on suured kuulid ja pommid seest paksult õhku täis. Kuna enda kõrva on jube raske pildistada, aga samas mul on kuldsed käed, tegin nendest ka pilti.

Ja et keegi šokki ei saaks, kirjutan kohe ära, et SÕBRAKESED on väga kallis kraam - kõrvas rippuvad SÕBRAKESED ei liiguta sõrme alla 300 ja rinda pistetavad 450 krooni. Ekstravagantne luksus :)

BUŠMAN, pross (Anu rinnas)




LUIID kuldsete lokkide ja pisikese kristalliga [Signe kõrvas]




RUKKILILLE POMMID [Marve kõrvas]





SPAANIA KUULID [ripuvad Karini kõrvas]




LIHULA POMMID [ripuvad Annika kõrvas]




SERVIISIMUSTRIGA KUULID PISIKESE KRISTALLIGA [ripuvad Karini kõrvas]





SIIDKINDAD [ripuvad Liina kõrvas]




BALLETISUSSID [en pointe] tantsivad läbi elu, vaevu maad puudutades. Nende kõigi aegade lemmik on Tšaikovski „Luikede järve“ väikeste luikede tants, kuid nad ei ütle ka ära väikesest altuuraotsast VIBE’idel. [osteti poest ära :)]






TSIKLISTID [live fast, die young] ostis Marko on prutale





KAROLIINAD,keskaegsed preilid pärlmutter kopikatega [ripuvad Christina kõrvas]




ÕNNEPISAR, kahe tillukese ja ühe suure Swarovski kristalliga pross [Eliise rinnas]



LIHAVA SILMAGA UNGARI KUNINGAS, pross [selle jätsin endale!]



TILLUKE UNISTAJA, ripats







...ea, et silma ei läinud!

3 kommentaari:

  1. Häh, Luiid juba mingi Signe kõrvas ;P Liiga kaua jokutasin ;( Kõik ägedamad kõrvakad on ära rabatud ;( Õudne. Ma ei jõua ära oodata, millal uued ja veel ägedamad sõbrakesed ennast ilmutavad ja mitte nii, et nad juba kellegi kõrvas on ;P Etu ütles, et paned uute pildid 31.augusti õhtul ülesse ;) Väga tore, öösel koju jõudes unise peaga lülitasin s-spetsiaalselt arvuti sisse, et esimesena parem kraam endale krahmata - ja kujutad ette!? Kõik juba kellegi kõrvas! Pildid lihtsalt eputamiseks üles pandud ;D Õõõõudne!
    Eks ma siis ooootan ja lohutan ennast sellega, et minu käes on sõbrakeste pundi kõige cool'imad tegelased ;)

    VastaKustuta
  2. Noniinoniinonii! Õigustatud pahameel :)

    Ega mul muud öelda ei ole, et mul seda vaba aega loometööks on nii vähe, et nii kui mingi tädi sünnipäev ette tuleb, kuhu vabast ajast minna tuleb - SATUN KOHE AJAHÄTTA:)

    Aga nüüd on tõesti tõesti juba peaaegu uus ports valmis. Plaanin terve nädalavahetuse ja isegi täna (REEDE!) kodus nobedalt meisterdada ja uutele SÕBRAKESTELE konksud külge keevitada.

    Kristel
    PS. Sul on võlupilet eks ;)

    VastaKustuta
  3. Loodan, et sul väga palju tädisid ei ole ;)
    Aga tegelt arusaadav, pole ju ka mingi 5 mintsi kõrvakad ;P Olen ise lihtsalt juuube kannatamatu ning Luiidest ilma jäämine on ikka löök alla poole vööd ;D Oleks pidanud proovima, siis kui meil tööl käisid. Ma ei tea, mida ma siin mõtlesin... Ise täitsa loll ;(
    Aga loodan, et meisterdad veel paar puseroti hammastega veidrikut, kelle saan oma võlupiletiga endale napsata ;)

    VastaKustuta

Küsi mult midagi :)