teisipäev, 13. märts 2012

ESINEMISED

Sel nädalal ma uusi SÕBRAKESI valmis teha ei jõua, kuna valmistun oma kaheks esinemiseks. Toimuvad need IM Arvutid Narva mnt müügisalongi taasavamise ürituste käigus. Reedel joonistan inimesi valitud külalistega kinnisel üritusel ja laupäeval viin läbi kaks iPadi õpituba, kus saab siis Sketchbook Proga moejoonist ja karikatuuri joonistada.

Siin on laupäevase peoavamise kava ka.

Nädalavahetusel plaanin ära lõpetada JULGETE VUNTSIDEGA SIGMUNDI ja HULLU PILGU.
Nii et järgmise nädalani!



...ea, et silma ei läinud!

reede, 9. märts 2012

* TSIGITID * UHHAA!

TSIGITID on ühed igavesti kõvad kalamehed. Ükskõrd püüdsid tead sellise kala! TSIGITTIDE lemmiksöök on loomulikult uhhaa. Teinekord teevad vahelduseks ka kiirelt cevichet.

TSIGITID on tehtud polümersavist, Sterling 925 hõbedast ja litritest.



...ea, et silma ei läinud!

reede, 2. märts 2012

OKO inimesed

...ea, et silma ei läinud!

DIAMONDS ARE A GIRL*S BEST FRIENDS

...ea, et silma ei läinud!

neljapäev, 1. märts 2012

HÄSTI HIRMSAD MANSETIKAD


HÄSTI HIRMSAD MANSETIKAD on tehtud Katrini sõbrale, kes on üks väga põhjalik mansetimees.


HÄSTI HIRMSAD MANSETIKAD on tehtud polümersavist, Sterling 925 hõbedast, litritest ja 4 mustast vintidz Swarovski kristalllillest.

...ea, et silma ei läinud!

KRISTALLKUULIGA KARBIKE

See KRISTALLKUULIGA KARBIKE on tehtud mu emmele jubileiks, et ta saaks selle oma buduaarilauale panna ja ilusaid nipsasjakesi täis toppida.




KRISTALLKUULIGA KARBIKE on tehtud polümersavist, litritest, Sterling 925 hõbedast ja ühest Austria vintidz kristallkuulist.

...ea, et silma ei läinud!

* * * MÄRTS * * *

Tere-tere vanakere, ootasime Sind nii kaua! Esimesed SÕBRAKESED juba ärkavadki talveunest. Rõõmuga kütan siia väikse sarja emmele tehtud ehtekarbist ja Katrini sõpsile tehtud mansetikatest. Need ongi kaks kõige esimest üle pika pausi. Valmimas on JULGETE VUNTSIDEGA SIGMUND, HULL PILK ja IMEVIIULID.

Lisaks on märts tihe esinemiste kuu. Kuukeskel joonistan Narva mnt iDeali taasavatavas vinges valges poes külalisi ja korraldan paar SketchbookPro töötuba. Üks bülletään kirjutab SÕBRAKESETEST väikse loo ja vist-võibolla õnnestub mul illustreerida ka ühte ajakirja. Eks ma lehvitan nende asjadega siis julgemalt, kui joonistused trükitud ja asi kindel :)

Joonistanud olen vahepeal ka.


Ilusat esimest kevadkuu päeva!
Kristel

...ea, et silma ei läinud!