neljapäev, 31. märts 2011

KEVADINE MIKI


KEVADINE MIKI on saanud kerge lööbe - roosilööbe. Peas kannab ta vintidž kristalltulpi. KEVADINE MIKI reisis Soome ja on seal õnnelik.

KEVADINE MIKI minu käes!
...ea, et silma ei läinud!

teisipäev, 29. märts 2011

TUMEDAD ÕUKONDLASED


TUMEDAD ÕUKONDLASED on tehtud spetsiaalselt kingiks Margiti poja prutale.



Sõbraga.

TUMEDAD ÕUKONDLASED on tehtud polümersavist, Sterling 925 hõbedast, sifoonpaelast, mõnest plastik/klaashelmest (kinnitatud tavalise traadiga), litritest, 2 suurest sinisest vintidž Austria kristallist AB läikega, 2 pisikesest vintidž Tšehhi läbipaistvast kristallist AB läikega ja 2 vintidž põletatud klaasist tilgast.




...ea, et silma ei läinud!

esmaspäev, 28. märts 2011

PUNKKALA


PUNKKALA on minu esimene kevadine üllitis. Nagu näha, on mul täielik nõrkus nende lihavõtte-värvides sulgede vastu. Eelmine kevad kandsin ka ise selliseid. PUNKKALA jõllitab maailma läbi vintidž Swarovski margarita kristalli.
PUNKKALA armastab Maara Vindi graafikat!

PUNKKALA päeval ja öösel.
PUNKKALA minu käes!



...ea, et silma ei läinud!

kolmapäev, 23. märts 2011

VERISTE KAELTEGA MARII*ANTOINETID [vol 2]


VERISTE KAELTEGA MARII*ANTOINETID [vol 2] on tegelikult juba vanad olijad, kuid said omale uue soengu, kuna see laamavillast variant läks ilgeks tuustiks kätte :)
Varasema soenguga MARIID*e pilte saab vaadata SIIT. VERISTE KAELTEGA MARII*ANTOINETID kuuluvad Tõnise südamedaamile.


...ea, et silma ei läinud!

ROMANTIKUD


ROMANTIKUD on kevadekuulutajad. See on neil hinges. Üsnapea ripuvad nad Katriina kõrvas.



ROMANTIKUD on tehtud polümersavist, riidest, Sterling 925 hõbedast, litritest, 2 sinisest Tšehhi klaastilgast, 2 pisikesst vikerkaareläikega Swarovski kristallist, 2 suuremast kahevärvilisest Tšehhi lihvitud kristallist ja 2 veidi väiksemast kahevärvilisest sinisest Tšehhi klaaskivikesest. Kõik kristallid ja pärlid on vintidž :)


...ea, et silma ei läinud!

VÕIMLEJAD*


Arvasin algul ekslikult, et VÕIMLEJAD on vuuduu kutid, kuid peale nende ulakaid pootshaake fotoshuutil, mõistsin oma eksimust. VÕIMLEJAD on khuulid nagu Daniel San ja Mr. Miyagi ning öisaks sellele, et nad on ise ilgelt šeffid, on nad udukerged, sest nende hõbedane keha on täiesti kaalutu. Nad on parajad vigurimehed ka!
VÕIMLEJAD teevad oma pootshaake mu emme kõrvas!
VÕIMLEJAD roosa ingliga, mille mulle päkapikud kunagi ammu-ammu tõid.

VÕIMLEJAD on tehtud polümersavist, litritest, Sterling 925 hõbedast, 8 ülitillukesest klaashelmest ja 4 pisikesest vintidž Swarovski kristallist ja KÜMNEST Jaapanist pärit puhutud klaasist vanaaegsest klaastorukesest.



...ea, et silma ei läinud!

KOLM SÕBRANTSI





KOLM SÕBRANTSI on lahutumatud. Ühel neist on saladus ka - ta nimelt helendab pimedas. Tõelised sõbrad on aga sellised, et juhul kui sa peaksidki helendama, siis arvavad nad, et see on maailma lahedaim asi :)



KOLM SÕBRANTSI on tehtud riidest, pitsist, polümersavist, hõbeketist ja hõbetraadist Sterling 925, litritest, 4 pisikesest vanaaegsest Swarovski kristallist, ühest sinisest vanaaegsest Tšehhi kristallist, ühest vanaaegsest saturnikujulisest roosast lihvitud klaaspärlist ja korallroosast poolenisti lihvitud vanaaegsest kristallist, ühest vanaaegsest sinisest kahevärvilisest lihvitud klaaspärlist ning ühest vanaaegsest Tšehhi klaaskuulist. Haaknõel on ka Sterling 925 hõbedast ja keerasin selle täitsa ise.


...ea, et silma ei läinud!

teisipäev, 8. märts 2011

Kapinupud

Kuna ma kahjuks ise unustasin pilti teha, siis siin on ka üks Liisu tehtud foto nuppudest, mis ma tema soovil ära kaunistasin:




...ea, et silma ei läinud!

SAAREPREILID


SAAREPRELID tegin Liisi palvel. Kui hästi süvenenult vaadata, siis peas on neil tutimüts ja seljas plisseeritud seelik :)

"Psst, kas sa toda juttu oled kuulnud, et saare keeles vihmauss on nilvamadu?"

Kasutasin nende tegemisel polümersavi, litreid, Sterling 925 hõbetraati, pisikesi plastik- &klaashelmeid, kahte vanaaegset Jaapanis tehtud lamedat klaaspärlit, 8-t vanaaegset lihvitud Tšehhi punast klaaspärlit ja kahte vanaaegset Swarovski rubiinpunast kristalli.


...ea, et silma ei läinud!

esmaspäev, 7. märts 2011

Tädi Maari pross





Kasutatud on siin riidest kunstlilli, riiet, paela, polümersavi, litreid, 4 läbipaistvat rohekast plastmassist oga, Etu katkiläinud sinist kõrvarõnga kivi, 2 vanaaegset pisikest Swarovski kristalli, armastust, ühte plastmassist pärlit ja Sterling 925 hõbedat. Haaknõela keerasin ka sellest ise!



...ea, et silma ei läinud!

kolmapäev, 2. märts 2011

Kinkekaart


Vahelduseks üks joonistus eelmisest aastast. Joonistasin siin oma emmet.



...ea, et silma ei läinud!